Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma alışverişlevi gelir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu binanın derunerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Bir öteki şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan aşkın olmaması gerekir.

Umumi amacı insanların binayı muhatara görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum kırmızıır.

Yangın merdivenlerinin yeterli çokliğe ve tavan yüksekliğine sahip olması önemlidir. çoklukla, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da isabetli boyutlarda olmalıdır.

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini ciğereriye hapseder.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla yan yana muamelat adımları genellikle şunları dâhilerir:

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen özge faktörler beyninde servis ve hizmet maliyetleri durum allıkır. Yangın merdiveni sistemi nizamlı olarak Yangın Kapısı hizmet ve kontrollerin mimarilması müstelzim bir donanımdır.

Report this wiki page